Matematik
indekstallene
27. maj 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
år 1955 2000 2005
pris 3250 3700 2850
der står i min opg at
hvor mange procent ændrede prisen sig i gennemsnit om året i perioden
skal man så sige
k0=3250
kn= 2850
n 10 år
r ?
2850=3250 * (1+r)^10
10 kubikrod 0,8769 -1 =r
r =-0,013
år 1955 2000 2005
pris 3250 3700 2850
der står i min opg at
hvor mange procent ændrede prisen sig i gennemsnit om året i perioden
skal man så sige
k0=3250
kn= 2850
n 10 år
r ?
2850=3250 * (1+r)^10
10 kubikrod 0,8769 -1 =r
r =-0,013
Skriv et svar til: indekstallene
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
