Matematik

integralregning

28. maj 2007 af emil16 (Slettet)
er der nogen, som kan hjælpe mig med opg. g :

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/UDEN_2002-8-5.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af Duffy

Start med at finde integrations-grænserne.

Dvs find de steder x, udtrykt ved a, hvor grafen for f[a] skærer x-aksen.

Så kan du opskrive integral-ligningen, som du løser mht a.

Prøv nu. Det er pære-let. (Hvis du altså kan integral-regning).

Du får her løsningen a=2. Så har du noget at sigte efter. Nu mangler du blot at skrive alle mellemregningerne op.


Svar #2
28. maj 2007 af emil16 (Slettet)

jeg forstår ikke helt hvordan du finder grænserne, skal man sætte a^2-x^2= o....eller hva...?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2007 af Duffy

#2: Jah, præcis!

Sæt a^2-x^2 = 0

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.