Matematik
integral
28. maj 2007 af
hoppus (Slettet)
jeg har problemer med opg g her:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-8-1V-X.pdf
jeg har fundet f(x) = -x^2 + 3x+ 6
men hvordan finder man g(x)??
jeg er ikke så skarp til det med punkmængder, så det ville være dejligt hvis i kunne forklare mig hvordan man skal bruge det i denne sammenhæng.
på forhånd tak!
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-8-1V-X.pdf
jeg har fundet f(x) = -x^2 + 3x+ 6
men hvordan finder man g(x)??
jeg er ikke så skarp til det med punkmængder, så det ville være dejligt hvis i kunne forklare mig hvordan man skal bruge det i denne sammenhæng.
på forhånd tak!
Svar #1
28. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Længden af intervallet er 5.
5·k = 10 <=>
k = 2.
g(x) = x² + 2x + 8.
5·k = 10 <=>
k = 2.
g(x) = x² + 2x + 8.
Svar #3
28. maj 2007 af hoppus (Slettet)
men hvorfor er g(x) = x² + 2x + 8, har den ikke samme stamfunktion som f??..f(x) = -x^2 + 3x+ 6
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
