Matematik

integraleregning:S:S

28. maj 2007 af Blue-Eyes (Slettet)
hvordan får jeg c til at blive 1/2 når ((ln(e/2))/2)+c= 1? på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af uksomi (Slettet)

c=1-(ln(e/2)/2)

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2007 af uksomi (Slettet)

c=1-(ln(e/2)/2)

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2007 af uksomi (Slettet)

c=1-(ln(e/2)/2)

Svar #4
28. maj 2007 af Blue-Eyes (Slettet)

jamen så må jeg ha lavet en fejl tidligere for svaret er at c= 1/2

opgaven er:

angiv stamfunktion for f(x)= 1/(2x) hvis graf går gennem (e/2, 1)

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2007 af eightx2 (Slettet)

f(x)=1/(2x)

F(x)=1/2ln|2x|+k

1=1/2ln|2*e/2|+k

Skriv et svar til: integraleregning:S:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.