Matematik
skalarprodukt
28. maj 2007 af
gym elev3 (Slettet)
dette er et prikprodukt
hvis jeg gerne vil have længder med ind, skal jeg opløfte det i anden (^2)
må jeg det ved hver vektor a
f.eks
(a-2â)
om dette sat i anden giver
(|a|^2 - 2|â|^2)
f.eks
skalarprodukt
(a-2â) * (ax +4a +2yâ) =0
må man det her
(a-2â)^2 * (ax +4a +2yâ)^2 =0^2
eller hvordan skal man så bære sig ad???
dette er et prikprodukt
hvis jeg gerne vil have længder med ind, skal jeg opløfte det i anden (^2)
må jeg det ved hver vektor a
f.eks
(a-2â)
om dette sat i anden giver
(|a|^2 - 2|â|^2)
f.eks
skalarprodukt
(a-2â) * (ax +4a +2yâ) =0
må man det her
(a-2â)^2 * (ax +4a +2yâ)^2 =0^2
eller hvordan skal man så bære sig ad???
Svar #1
28. maj 2007 af gym elev3 (Slettet)
Har fundet ud af det
jeg tror det giver
[(1/4)x]+ 1 = y
har man så bevidst at (x,y) ligger på en ret linje??
jeg tror det giver
[(1/4)x]+ 1 = y
har man så bevidst at (x,y) ligger på en ret linje??
Skriv et svar til: skalarprodukt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
