Matematik

Sammenligning af resultater

29. maj 2007 af Niels007 (Slettet)
Hey. Jeg har netop været til matematik skriftlig eksamen. Jeg har matematik på 1-årig forløb til A-niveau.

Hvis i kan huske jeres resultater eller har skrevet dem ned (ligesom mig ^^) så vær venlig at supplere! :)

1-årigt forløb til A-niveau, delprøven med hjælpemidler, 29. maj 2007, 2007-8-1 ST (pdf-version):

Opgave 2:
(1): 2x-3y+2=0, (2): 44,89 enh2 (3): v=63,13 (4): Q(-2,-20,-10), t0 =-2

Opgave 3:
(1): A=25,46 enh^2 (2): V = 424,115 enh^3

Opgave 4:
(1): c = 497,1 forskrift: p(t) = 1000 + 497,1e^(-0,042t)
(2): p(30) = 1660, p'(30) = -27,72 (3): t=80,37

Opgave 5:
(1): Vektor(b)=(-7 ,-4) for t=2 (2): projektionen af a på b = (-1,4 , -0,8) (3): t=1,73 v t=-1,73

Opgave 6b:
(1): C(1,6,2) (2): parameterfremstilling med retningsvektor (-2, 6, -12) (3): dist(C,l)=6,7 (4): t=1,5 => (-1,6,-13) v t=-0,5 => (3,-6,11)

Nåede ikke at skrive mine svar ned til prøven uden hjælpemidler. Håber der er nogle som har skrevet sine svar ned dertil..



Svar #1
29. maj 2007 af Niels007 (Slettet)

nb: fejl i opgave 5.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2007 af uksomi (Slettet)

Opgave 2 er forkert, da du skal finde krydsproduktet mellem B og A som er alfas normalvektor.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2007 af jacobberget (Slettet)

Delprøven UDEN hjælpemidler:

Opgave 1)
(a): t = -11/2
(b): 36
(c): K: (x-2)^2+(y+4)^2+(z-8)^2 = 169
Alpha: 3(x-5)+4(y-0)+12(x-20) = 0
(d): (4,-1)
(e): F(x) = (1/3)x^3 - 2x^2 + 24
(f): y0= 1/2

Delprøven MED hjælpemidler:

Opgave 2)
(a): 2(x-6)-3(y-4)+1(z-0) = 0
(b): 44,90
(c): 63,132 grader
(d): (-2,-20,-10)

Opgave 3)
(a): 486pi-216 = 1310,814 (blev noget rod den opgave :D)
(b): 24,656

Opgave 4)
(a): 26
(b): sqroot(13/5)
(c): t = 1,7321 v t = -1,7321 (plus/minus sqroot(2028) over 26)

Opgave 5)
(a): g(x) = -(5/2)x - (13/2)
(b): -sqroot(x^2+8), Dm(f) = R (lavede et par dumme fejl her - ved den er forkert)

Opgave 6b)
(a): p(t) = 1000+497,1439*e^-0,042t
(b): p(30) = 1.141,0169 , p'(30) = -5,923
(c): 80,373 døgn

(Tror at min opgave 6b er en anden end den du har lavet? Sikker på at din ikke er opgave 6a?)

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2007 af jacobberget (Slettet)

Har du det der standardforsøg? Kan se at din opgave 4 er min opgave 6b?

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2007 af uksomi (Slettet)

Det ser meget fornuftigt ud. Jeg har også selv glemt at ligge 298 til i opgave 2. Så mit resultat er også forkert

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2007 af uksomi (Slettet)

Jacobberget har løst opgave 1 b) forkert. Den giver 26

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. maj 2007 af 2ktmp (Slettet)

Er der nogle som ved, hvor man kan finde skalaen, som angiver, hvilken karkater et bestemt antal point giver??

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. maj 2007 af jacobberget (Slettet)

2ktmp; du får en karakter ud fra en helhedsvurdering - desuden kan du sagtens få en masse points for en opgave, hvor fremgangsmåden er rigtig, men resultatet forkert.

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. maj 2007 af 2ktmp (Slettet)

jacobberget; ja det har du selvfølgelig ret i, men vores lærer har da tidligere vist os en skala, som man nogenlunde kunne regne sin karakter ud fra. Den kunne jeg godt tænke mig at se igen.

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)

#0
Delopgave 1 i opgave 3 får jeg til 24,66

Delopgave 2 i opgave 4 er forkert: p(30)=1141,02 og p'(30)=-5,92

Desuden er svarene i opgave 6a:

(1) N(t) = 50000/(1+4e^(-0,02t)) t>0

(2) (1/2)M = 25000

(3) N(uendelig)=50000 og t=138,63



Brugbart svar (0)

Svar #11
29. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)

I opg 5 har jeg fået:

A=24

længden af projektionen a på b = 1,612

t=1,732 v t=-1,732

Brugbart svar (0)

Svar #12
29. maj 2007 af uksomi (Slettet)

p'(30)=40,74

Brugbart svar (0)

Svar #13
30. maj 2007 af jacobberget (Slettet)

uksomi; p'(30) har jeg nu fået til -5,92 ligesom Mandelbrot.

Brugbart svar (0)

Svar #14
30. maj 2007 af uksomi (Slettet)

hvordan har du det?

Brugbart svar (0)

Svar #15
30. maj 2007 af uksomi (Slettet)

42-0,042*(30)=40,74

Brugbart svar (0)

Svar #16
30. maj 2007 af uksomi (Slettet)

For p'(t)=dp/dt

Brugbart svar (0)

Svar #17
30. maj 2007 af PinQoo (Slettet)

#3
(e): F(x) = (1/3)x^3 - 2x^2 + 24
vil jeg mene er forkert, det rigtige er:
(e): F(x) = (1/3)x^3 - 2x^2 + 7x + 3


du har glemt et led! f(x) = x^2 - 4x + 7 har stamfunktionen: F(x) = (1/3)x^3 - 2x^2 + 7x + k

Brugbart svar (0)

Svar #18
31. maj 2007 af jacobberget (Slettet)

uksomi; Jeg lavede den på lommeregneren mener jeg:

Y1\=1000+497,1439*e^-0,042t
Y2\=nDeriv(Y1,X,X)

Og så kiggede jeg i table under Y2.

Brugbart svar (0)

Svar #19
31. maj 2007 af uksomi (Slettet)

nu har jeg forstået det. Fejlen er min:)

Skriv et svar til: Sammenligning af resultater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.