Matematik
bestem a
29. maj 2007 af
hamlet (Slettet)
Hej..håber der er nogen der kan hjælpe med denne lille opgave, jeg kan ikke helt gennemskue den:
Om en funktion med regneforskrift f(x) = ax+sin(x) oplyses at f'(0)=7.
Bestem tallet a.
Hvordan skal jeg gøre dette? På forhånd tak.
Om en funktion med regneforskrift f(x) = ax+sin(x) oplyses at f'(0)=7.
Bestem tallet a.
Hvordan skal jeg gøre dette? På forhånd tak.
Svar #1
29. maj 2007 af cute_tiger (Slettet)
Du skal sætte x og y ind på deres pladser, efter du har differentieret den, altså f'(x)=a+cos(x), så kan du isolere a
Skriv et svar til: bestem a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
