Matematik

Opgavesæt

29. maj 2007 af eightx2 (Slettet)
Til information:
Så er opgavesættene fra i dag kommet ind på uvm:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07gammel.htm?menuid=1505060

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2007 af aloneiz (Slettet)

Nogen der har svarene fra 3 årig højniveau i mat fra i dag, til at kunne sammenligne med ?

Svar #2
29. maj 2007 af eightx2 (Slettet)

Fik kun skrevet nogle af svarene ned, det andet er efter hukommelsen. Men her er lidt:

1)
b=2286,8
a=1,290
T2=2,7
r=29%
År 2001

2)
alfa: 48x-72y+24z=0
T=sqrt(2016)
w=63,13
P=(-2,-20,-10)

3)
Voksende i ]-inf;1/3] og [1;oo[. Aftagende i [1/3;1].
y=-x+1
A=1/48

4)
|BD|=250,8
Vinkel ABD=94,57
Afstand fra C til linje gennem A og E=269,8

5)
y=-5/2x+13/2
f(x)=-sqrt(x^2-x-5)
Dm(f)=]2,79;inf[

6)
Middelværdi=7,2
Spredning=2,08
P(X=7)=18,92%
P(X>=7)=62,57%
X=7
90,79%

7b)
1/2e^4-1/2e
4ln(2)-7/4

Svar #3
29. maj 2007 af eightx2 (Slettet)

#1+#2 diskuteres videre i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=354566

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2007 af aloneiz (Slettet)

Ikke helt de samme resultater..

opg2.
det er arealet af en trekant, så det skal ganges med en ½, da du ellers finder arealet af et parallelogram.

opg 3
A=47/48

opg 5

kun den første vi er enige i, men kan ikke huske hvad jeg fik f(x)og dm til, da jeg lavede den opgave i hånden.

opg 6

Slet ikke den opgave jeg havde, lyder i hvertfald ikke sådan.

Opg 7a

fik rumfanget til 549,78
kunne ikke nå den sidste delopgave.





Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2007 af tessib (Slettet)

1)
a= 1,32, b=2001,84
T2=2,5
28%
2002

2)
alfa: -48x+72y-24z=0
T=44,9
vinkel: 63,13
projektion: (-2,-20,-10)

3)
voksende: ]-inf;1/3] og [1; inf[
aftagende: [1/3;1]
y=-x+1
1/48

4)
|BD|= 250,80
vinkel ABD=94,57
afstand: 269,81

5)
tangent i P: y= -(5/2)x+(13/2)
f(x)= sqrt(x^2-x-5)
Dm (f)= ]2,79; inf[

6)
E(X)= 7,2
spredning = 2,08
P(X=7) = 18,92%
P(X>/=7) = 62,6%
og så et forkert resultat er jeg sikker på (58,86%)

7a)
V=549,78
Vmax=804,2

Så jeg er vist ret enig med dig eightx2. Jeg ved jeg har den der lille fucker sandsynligheds fejl, og så i opg 2 har jeg forskelligt fortegn i alfas ligning end dig, men det har åbenbart ikke haft så stor betydning, da resten er ens.. Så er der de små afvigelser i 1'eren, men det er vel bare afrundinger satser jeg på, og de tal vi har regnet a og b efter.

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2007 af tessib (Slettet)

1)
a= 1,32, b=2001,84
T2=2,5
28%
2002

2)
alfa: -48x+72y-24z=0
T=44,9
vinkel: 63,13
projektion: (-2,-20,-10)

3)
voksende: ]-inf;1/3] og [1; inf[
aftagende: [1/3;1]
y=-x+1
1/48

4)
|BD|= 250,80
vinkel ABD=94,57
afstand: 269,81

5)
tangent i P: y= -(5/2)x+(13/2)
f(x)= sqrt(x^2-x-5)
Dm (f)= ]2,79; inf[

6)
E(X)= 7,2
spredning = 2,08
P(X=7) = 18,92%
P(X>/=7) = 62,6%
og så et forkert resultat er jeg sikker på (58,86%)

7a)
V=549,78
Vmax=804,2

Så jeg er vist ret enig med dig eightx2. Jeg ved jeg har den der lille fucker sandsynligheds fejl, og så i opg 2 har jeg forskelligt fortegn i alfas ligning end dig, men det har åbenbart ikke haft så stor betydning, da resten er ens.. Så er der de små afvigelser i 1'eren, men det er vel bare afrundinger satser jeg på, og de tal vi har regnet a og b efter.

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. maj 2007 af Jepaan (Slettet)

tessib, umiddelbart vil jeg mene, at dit 3. delspørgsmål i opgave 1 er forkert, da det da vist gælder, at r = a-1

Skriv et svar til: Opgavesæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.