Matematik

Skr. eks. 3a, med hjælpemidler

29. maj 2007 af eightx2 (Slettet)
Blev lagt i et svar før, men laver lige et indlæg omhandlende emnet.

Mine svar:

1)
b=2286,8
a=1,290
T2=2,7
r=29%
År 2001

2)
alfa: 48x-72y+24z=0
T=sqrt(2016)
w=63,13
P=(-2,-20,-10)

3)
Voksende i ]-inf;1/3] og [1;oo[. Aftagende i [1/3;1].
y=-x+1
A=1/48

4)
|BD|=250,8
Vinkel ABD=94,57
Afstand fra C til linje gennem A og E=269,8

5)
y=-5/2x+13/2
f(x)=-sqrt(x^2-x-5)
Dm(f)=]2,79;inf[

6)
Middelværdi=7,2
Spredning=2,08
P(X=7)=18,92%
P(X>=7)=62,57%
X=7
90,79%

7b)
1/2e^4-1/2e
4ln(2)-7/4

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2007 af tessib (Slettet)

1)
a= 1,32, b=2001,84
T2=2,5
28%
2002

2)
alfa: -48x+72y-24z=0
T=44,9
vinkel: 63,13
projektion: (-2,-20,-10)

3)
voksende: ]-inf;1/3] og [1; inf[
aftagende: [1/3;1]
y=-x+1
1/48

4)
|BD|= 250,80
vinkel ABD=94,57
afstand: 269,81

5)
tangent i P: y= -(5/2)x+(13/2)
f(x)= sqrt(x^2-x-5)
Dm (f)= ]2,79; inf[

6)
E(X)= 7,2
spredning = 2,08
P(X=7) = 18,92%
P(X>/=7) = 62,6%
og så et forkert resultat er jeg sikker på (58,86%)

7a)
V=549,78
Vmax=804,2

Så jeg er vist ret enig med dig eightx2. Jeg ved jeg har den der lille fucker sandsynligheds fejl, og så i opg 2 har jeg forskelligt fortegn i alfas ligning end dig, men det har åbenbart ikke haft så stor betydning, da resten er ens.. Så er der de små afvigelser i 1'eren, men det er vel bare afrundinger satser jeg på, og de tal vi har regnet a og b efter.


Svar #2
29. maj 2007 af eightx2 (Slettet)

#1
Til 1'eren har jeg brugt lommeregneren og ExpReg.

Din 5'er: husk at det skal være den negative kvadratrod :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2007 af tessib (Slettet)

Fuck hvor irriterende. Det tror jeg sgu ikke jeg har gjort. Spasser mig :S:S øv. Hmm 1'eren brugte jeg et eller andet mærkeligt.. regnede den procentvise vækst for alle sammen og så fandt jeg r ved r+1=sqrt( r1+1)*(r2+1).... tror jeg nok. Jeg gik nok lidt galt, men har da fået ca. det samme. Du lyder som en utrolig klog en. tarveligt :) Held og lykke uden hjælpemidler i morgen.

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2007 af tessib (Slettet)

Fuck hvor irriterende. Det tror jeg sgu ikke jeg har gjort. Spasser mig :S:S øv. Hmm 1'eren brugte jeg et eller andet mærkeligt.. regnede den procentvise vækst for alle sammen og så fandt jeg r ved r+1=sqrt( r1+1)*(r2+1).... tror jeg nok. Jeg gik nok lidt galt, men har da fået ca. det samme. Du lyder som en utrolig klog en. tarveligt :) Held og lykke uden hjælpemidler i morgen.

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2007 af tessib (Slettet)

hvorfor poster min altid 2 gange?! argh

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. maj 2007 af Marimze (Slettet)

Nu syns jeg også lige at jeg ville komme med et par kommentarer til dette fantastiske eksamenssæt, hvilket jeg var så heldig at aflevere igår..

hmm.. i opg 6, har jeg fået 0,506 eller 50,6%, og jeg er ikke helt sikker på hvorfor det er forkert.. syntes at jeg var ret sikker på det jeg gjorde..?!

og så lige i opg har jeg åbentbart forkortet normalvektoren forkert og det har påvirket svarene i resten af opgaven, hvor meget kan det ca trække ned?! opgaven er vist rigtig nok regnet..

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. maj 2007 af allan_sim

#6.
Du bliver kun trukket første gang for en fejl, så hvis resten er regnet korrekt på de nye forudsætninger, så får det fuldt point for det (medmindre der er oplagt urealistiske resultater, som ikke kommenteres).

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. maj 2007 af Marimze (Slettet)

okay tak..:)

hmm.. resultaterne er realistiske nok, lidt mindre end de burde, men passer meget fint..

Skriv et svar til: Skr. eks. 3a, med hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.