Matematik

fremskrivningsfaktor

30. maj 2007 af kurdish20 (Slettet)
hej

hvad er en endelige fremskrivningsfaktor jeg ved godt det er 1+r men hvad mere hvis nu cencoren spørger

Brugbart svar (3)

Svar #1
30. maj 2007 af Linagg (Slettet)

du skulle måske huske at sige r% !
1+r% til a= fremskrivningsfaktoren.r%= værkstraten pr tidsenhed og r%=r/1000
kapitalen falder kun vis r%0
derudover..:
kender jeg k0 er det fremadrettet procentregning og hvis jeg kender kn er det tilbagegående procentregning.


sådan, eller?

Svar #2
31. maj 2007 af kurdish20 (Slettet)

værkstraten pr tidsenhed og r%=r/1000
den forstår jeg ikke helt kan du forklar ddet på en anden måde

og her men er du at r falder når r er mindre end 0
vokser når r er større end 0 ik ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2007 af Linagg (Slettet)

med r%=r/1000 mener jeg at hvis du eksempelvis har har en vækstrate på 7% er r%= 7%/1000=0,007%(+1)

jo.

Brugbart svar (1)

Svar #4
04. juni 2007 af Waterhouse (Slettet)

Du skal dividere med 100, ikke 1000.

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. juni 2007 af Linagg (Slettet)

ja, det er sku mig der har lavet en fejl der og fucket det lidt op. godt set waterhouse!

Brugbart svar (3)

Svar #6
11. juni 2009 af jakobCM (Slettet)

a=1+r=fremskrivningsfaktoren
r=procenten i decimaltal

Fremskrivningsfaktoren er det tallet (k0) vokser med pr. tidsinterval(n).


Skriv et svar til: fremskrivningsfaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.