Matematik

Parabel

31. maj 2007 af KME89 (Slettet)
Hej igen, har endnu et spg. Hvordan løser jeg denne opg ?

parablen med ligningen y=x^2-6x+c går gennem punktet p(1,-4)

bestem c ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

Indsæt punktet i forskriften og isoler c.
p(x,y)

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2007 af mathon


y = x^2 - 6x + c

og

-4= 1^2 - 6*1 + c

Skriv et svar til: Parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.