Fysik

eksamensresultater?

01. juni 2007 af kliim (Slettet)
Har nogle kloge hoveder resultaterne til dagens eksamen i A niveau fysik?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2007 af elgen (Slettet)

kunne være dejligt hvis der var :-)

hvad skete der for, at der slet ikke var nogle "standard" opgaver ?? men på den anden side var der heller ikke de værste dræbere/snydere..

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2007 af kjergaard (Slettet)

1a) 10,549568*10^-15 kg
1b) 66,52*10^21
1c) 1,055*10^10 r

2a 49,2 m/s^2
2b nej

3a 296 N
3b 2.26 m
3c 67,83 grader

4a 6A
4b 578 W
4c 1417 J/C
105,15 W

5a 17 C
5b 2,5*10^3
5c 1,6*10^-12 N

6 A er glas, B er luft og C er vand

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2007 af kjergaard (Slettet)

Ret mig endelig...

Svar #4
01. juni 2007 af kliim (Slettet)

Tusind tak. Jeg må lige checke...... ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. juni 2007 af Waterhouse (Slettet)

1a): 1,05*10^-14 kg
1b): 6,64*10^22 antiprotoner
1,05*10^10 år

2a): 49,2 m/s^2
2b): Nej

3a): 296 N
3b): 1,1 m
3c): 22,1 grader

4a): 5,86 A
4b): 578 W
4c): 900-something som varmekapacitet og omkring 87 som afgivet effekt, så vidt jeg husker.

5a): 1,6 mF
5b): 2486 vindinger/meter
5c): 720 N - kraften peger mod spolens midte (den er jeg meget usikker på)

6a): A=glas, B=vand, C=luft

Synes det var et meget, meget nemt sæt...enormt mange opgaver hvor man bare skulle hamre ind i formlerne. Men ok, jeg er så uenig med #2 en del steder, måske der var fælder...

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. juni 2007 af eightx2 (Slettet)

Jeg kunne godt have brugt en "Udregn processens Q-værdi"-opgave, men det syntes de åbenbart ikke der skulle være.
Jeg forstår dog ikke lige hvorfor 4b=578 W, men jeg kunne virkelig heller ikke tænke klart da jeg sad der :/

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. juni 2007 af Waterhouse (Slettet)

Hmm, jeg skrev, at der dels skulle bruges energi på at varme vandet op fra 18 til 100 grader, dels på at få det til at faseskifte. Dvs:

E_omdannet
=m*c*dT+m*L
=0,2kg*4180J/(kg*K)*82K+0,2kg*2,26*10^6J/kg
=520552J

Det dividerer man så med de 15 minutter:

520552J/(15min*60s/min)=578 W

Brugbart svar (0)

Svar #8
01. juni 2007 af Muffin (Slettet)

Jeg er enig med #5, bortset fra:

4c) 1,3 kJ/K (kan godt være jeg har aflæst forkert her) og 0,11 kW
5c) 0,72 kN, kraften peger væk fra centrum

Og så har jeg også lige valgt at afrunde lidt anderledes:
(4a: 5,87 A, 5a: 1,7 mF)

Brugbart svar (0)

Svar #9
01. juni 2007 af KickAzz (Slettet)

Enig med #5, bortset fra 4c) som jeg dog nok har fucked up og 5c) som jeg er noget usikker på.

Dog skal 5a) give 1,7 mF afrundet :)

Hvilken formel blev brugt til 5c?
Jeg brugte bare F=B*I*L=3,7kN

Og redegørelsen i 5c) kunne jeg ikke finde ud af, skrev blot at det var lillefingerreglen man skulle bruge.

Brugbart svar (0)

Svar #10
01. juni 2007 af kjergaard (Slettet)

Hvordan er det nu lige at karaktererne gives i dette dejlige fag?

Brugbart svar (0)

Svar #11
01. juni 2007 af Waterhouse (Slettet)

#8: Mine afrundinger er notorisk upræcise, så tro ikke på dem..

#9: Brugte også F=B*I*L, med B=45 T, I=16 kA og l=0,001 m.

Brugbart svar (0)

Svar #12
01. juni 2007 af KickAzz (Slettet)

#11:

lol.. Har brugt F=B*I*L, og så er jeg kommet til at indsætte værdien I = 83 kJ i stedet for I = 16 kA :S

Håber censorerne er flinke ved en halvretarderet gut som undertegnede :D

Brugbart svar (0)

Svar #13
01. juni 2007 af Hejob (Slettet)

Jeg er enig med de fleste herinde, dog er mine svar lidt spredt rundt omkring.

Kunne godt tænke mig at høre hvad i har fået vinkel "a" til, i den opgave med mars.

Selv løste jeg denne ligning: F2= Ft * cos a

HVor jeg kender F2 som svarer til tyngdekraften på mars (296 N) og Ft (80 * 9,82)

jeg får så a til 67,9...

Derudover synes jeg det var ret iriterende at få et SÅ stort antal som CERN skulle bruge i opgave 1-b. Kiggede virkelig meget igennem, for synes det tal var alt for stort til at være sandt!

Brugbart svar (0)

Svar #14
01. juni 2007 af eightx2 (Slettet)

#13
Jeg brugte sinus, mener jeg. Kan dog ikke lige huske til hvad.

Brugbart svar (0)

Svar #15
01. juni 2007 af eightx2 (Slettet)

Fik desuden 22,x grader.

Brugbart svar (0)

Svar #16
01. juni 2007 af uksomi (Slettet)

Jeg får a til at være lig med 90 grader da tyngdekraften på mars er givet ved f(tyngde mars)=m*g*sina og ikke cosinus til a, da det ikke er den vinkel der er givet ved cos.

Brugbart svar (0)

Svar #17
01. juni 2007 af uksomi (Slettet)

sinA=modstående/hosliggende katete

Brugbart svar (0)

Svar #18
01. juni 2007 af uksomi (Slettet)

man kan hellere ikke rigtigt bruge g=9,82N/kg på månen for der er tyngdeaccelerationen helt andet.

Brugbart svar (0)

Svar #19
01. juni 2007 af uksomi (Slettet)

i har vel brugt koordinatligningerne til at vurdere i opgave 2b.

Brugbart svar (0)

Svar #20
01. juni 2007 af Muffin (Slettet)

#13
Jeg har brugt: F2= Ft * sin a
Eftersom normalkraften vil være 0 når alfa er 0. (da sin(0)=0)

Jeg kiggede godt nok også lige en ekstra gang på de mange år CERN skulle bruge for at lave en smule antiprotoner!

#17 nej

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 49 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.