Matematik

Trigonomisk dobbeltulighed

03. juni 2007 af Niinnaaah (Slettet)
Hej, er der nogle der kan hjælpe med denne opgave? Har aldrig prøvet at løse en dobbeltulighed før.. På forhånd tak!

-0,12<sinx=0,71

Svar #1
03. juni 2007 af Niinnaaah (Slettet)

Hov..
= skal være </=, altså mindre end eller lig med..

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2007 af mathon


[0;0,789498] U [2,35209;3,26188[ U [6,1629;2pi]

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2007 af mathon


tjekkes nogenlunde på enhedscirklen!

Svar #4
03. juni 2007 af Niinnaaah (Slettet)

er med på hvordan jeg får de første to - men ikke i intervallet 2pi

Skriv et svar til: Trigonomisk dobbeltulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.