Matematik
Modificeret logistisk dif.lign -bevis
05. juni 2007 af
Smales (Slettet)
Hej
Vi sidder med ligningen
dy/dt = ry(1-(y/K)^a) med løsningen
y(t)= K/((1+ce^-art)^1/a)
Der defineres
u(t)=(y(t)/K)^a og der skal vises at dy/dt = (y/au) * (du/dt) med den hjælp at u(t) er en sammensat funktion.
Håber nogen kan hjælpe...
Vi sidder med ligningen
dy/dt = ry(1-(y/K)^a) med løsningen
y(t)= K/((1+ce^-art)^1/a)
Der defineres
u(t)=(y(t)/K)^a og der skal vises at dy/dt = (y/au) * (du/dt) med den hjælp at u(t) er en sammensat funktion.
Håber nogen kan hjælpe...
Skriv et svar til: Modificeret logistisk dif.lign -bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
