Matematik
Søger Hurtig hjælp
05. juni 2007 af
hamlet (Slettet)
hej
Jeg får denne ligning opgivet: dy/dx= 1/5 * y/25-x , x<25
Jeg skal så vise at den fuldstændige løsning er:
y = c/kvadratrod(25-x) , x<25
Hvordan viser jeg dette?
på forhånd tak
Jeg får denne ligning opgivet: dy/dx= 1/5 * y/25-x , x<25
Jeg skal så vise at den fuldstændige løsning er:
y = c/kvadratrod(25-x) , x<25
Hvordan viser jeg dette?
på forhånd tak
Svar #2
05. juni 2007 af hamlet (Slettet)
Kan du vise mig hvordan, jeg forstå ikke helt at bruge denne metode
Svar #3
05. juni 2007 af peter lind
Når du har løsningen kan du bare sætte den ind i ligningen, altså udregn dy/dx og se om det bliver det samme som højre side.
Skriv et svar til: Søger Hurtig hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
