Matematik

andengradspolynomier

06. juni 2007 af tralalalala (Slettet)
jeg skal til mdt eksamen imorgen i mat(B) og cykler rundt i følgende begreber, derfor:

er der ikke nogen der ville definere begreberne definitionsmængde - værdimængde - løsningsmængde samt evt. skrive kort hvordan man finder dem og hvad de bruges til - bare ganske kort om de tre ting :)

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2007 af mathon


se
http://www.peecee.dk/index.php?id=36378

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2007 af holretz (Slettet)

Din definitionsmængde er inputtet til din funktion: det er det sæt af tal, du bruger som din uafhængige variabel. Din værdimængde er den mængde af tal, som dine funktionsværdier ligger i.

F.eks. y = sqrt(x - 3). Hvis du arbejder med reelle tal, så er din definitionsmængde tallene fra 3 og opefter. Din værdimængde går fra 0 og opefter.


Svar #3
06. juni 2007 af tralalalala (Slettet)

#2 tak, har du ikke fået min ex-opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2007 af mathon


f(x) = y = ax^2+bx+c, a forskellig fra 0

Dm(f) = R

Vm(f):
a<0: Vm(f)= {y € R|y </= -d/(4a)}
a>0: Vm(f)= {y € R|y >/= -d/(4a)}

løsningsmængde til ax^2+bx+c = 0

se
http://www.peecee.dk/index.php?id=36378

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2007 af DeutscherDäne (Slettet)

definationsmængde: alle de x-værdier, som optræder på grafen.

Værdimængden: alle de y-værdier, som optræder på grafen.

Svar #6
06. juni 2007 af tralalalala (Slettet)

betyder € uenedelighedstagn?

Svar #7
06. juni 2007 af tralalalala (Slettet)

tegn

Svar #8
06. juni 2007 af tralalalala (Slettet)

nå nej indeholdende-tegn

Skriv et svar til: andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.