Matematik
Andvendelse af Kvadratsætninger
06. juni 2007 af
cw (Slettet)
Hey... Jeg skal kunne anvende kvadratsætninger til vores årsprøve uden hjælpe midler, er med på hvad kvadratsætninger er, men hvad kan de? og hvordan anvender jeg dem??? Hælp tak:)
Mvh Cw
Mvh Cw
Svar #1
06. juni 2007 af mathon
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=353529
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=354268
Svar #2
06. juni 2007 af J.P.Hartmann (Slettet)
De bruges ofte til reduktion i færdighedsregning.
De kan hjælpe dig med at gange to parenteser sammen.
eks.
(2a+b)*(2a-b)=4a^2-2ab+2ab-b^2=4a^2-b^2
Håber det hjælper.
mvh. Jacob.
De kan hjælpe dig med at gange to parenteser sammen.
eks.
(2a+b)*(2a-b)=4a^2-2ab+2ab-b^2=4a^2-b^2
Håber det hjælper.
mvh. Jacob.
Svar #3
06. juni 2007 af cw (Slettet)
okay mange tak, så de anvendes kun til reduktion af og til at gange paranteser sammen? De har ingen geometrisk anvendelse? altså i forbindelse med kvadrater osv.?
Skriv et svar til: Andvendelse af Kvadratsætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
