Matematik
Lineær vækstmodel
10. juni 2007 af
groth (Slettet)
Hey...
Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad den lineære vækstmodel er?
Er det det samme som den lineære funktion:
y = f(x) = a*x+b?
Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad den lineære vækstmodel er?
Er det det samme som den lineære funktion:
y = f(x) = a*x+b?
Svar #2
10. juni 2007 af BanZ (Slettet)
Jeg mener det er det samme dog at x er tid, sekunder, timer, dage eller år.. så f(x) er en funktion af tiden.. men jeg er ikke 100% sikker...
Svar #3
10. juni 2007 af groth (Slettet)
okay... tak for hjælpen... skulle bare lige være sikker på, jeg var nogenlunde på rette vej ;)
Svar #4
23. juni 2009 af Kuri-chan (Slettet)
f ( t ) = a * t + b
Væksthastigheden er konstant : f ' ( t ) = a
Skriv et svar til: Lineær vækstmodel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
