Matematik

tangens.

12. juni 2007 af karlmarx (Slettet)
hvordan defineres tangens ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2007 af Waterhouse (Slettet)

tan(x)=sin(x)/cos(x)

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2007 af -Zeta- (Slettet)

Tangens til en vinkel er defineret som andenkoordinaten for skæringspunktet mellem en linje gennem origo og vinklens retningspunkt, P, og en tangent til enhedscirklen gennem (1,0).

Tangens til en vinkel v defineres også som forholdet mellem sinus og cosinus til vinklen for alle vinkler v, hvor cos(v) >< 0; dvs. tan(v) = sin(v)/cos(v). For en spids vinkel v i en retvinklet trekant er tan(v) netop forholdet mellem den modstående katete og den hosliggende katete til v.

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2007 af Riemann

definitionen er

tan x = sin x / cos x

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2007 af Riemann

Jeg havde ikke set de andre indlæg da jeg skrev #3...

Skriv et svar til: tangens.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.