Matematik
Bevis af arealform T=½*a*b*sin(C)
12. juni 2007 af
l3ella (Slettet)
Nogle der kan bevise arealformen T=½*a*b*sin(C) ?
Svar #1
12. juni 2007 af Erik Morsing (Slettet)
det står her:
http://www.clarku.edu/~djoyce/trig/area.html
http://www.clarku.edu/~djoyce/trig/area.html
Skriv et svar til: Bevis af arealform T=½*a*b*sin(C)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
