Matematik
Determinant
14. juni 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvis wronski-determinanten giver nul er funktionerne afhængige, men giver det en konstant forskellig fra nul er de uafhængige.
Er der nogen der vil give et konkret eksempel på det fænomen?
Er der nogen der vil give et konkret eksempel på det fænomen?
Svar #6
14. juni 2007 af peter lind
exp står for eksponentialfunktionen e^x. Sådan betegnes den i alle regneark og programmeringssprog jeg kender.
Svar #7
17. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)
f(x)= e^x og g(x)= e^(-x)
W[exp(x), exp(-x)] =-2
Hvad kan man sige om f(x) og g(x) ?
a(x) = e^x og b(x) = ke^x
w[exp(x), kexp(x)] = 0
Hvad kan man sige om a(x) og b(x) ?
Svar #9
18. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)
f(x)= e^x og g(x)= e^(-x)
W[exp(x), exp(-x)] =-2
Hvad kan man sige om f(x) og g(x) ?
a(x) = e^x og b(x) = ke^x
w[exp(x), kexp(x)] = 0
Hvad kan man sige om a(x) og b(x) ?
W[exp(x), exp(-x)] =-2
Hvad kan man sige om f(x) og g(x) ?
a(x) = e^x og b(x) = ke^x
w[exp(x), kexp(x)] = 0
Hvad kan man sige om a(x) og b(x) ?
Skriv et svar til: Determinant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
