Matematik

Eksamenssæt 2001-8-1

26. april 2004 af katinka (Slettet)

Hej!!

Jeg ville virkelig gerne have faciterne til ekasamenssættet fra d 16. maj 2001 med hjælpemidler, hvis er er nogen der ligger inde med dem? Så kan jeg nemlige lige tjekke mine resultater..

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Du kan skrive svarene, så skal jeg nok se, om de er rigtige. Det andet lugter langt væk af afskrift.

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Du kan skrive dine svar, så skal jeg nok se, om de er rigtige. Det andet lugter langt væk af afskrift.

Svar #3
26. april 2004 af katinka (Slettet)


Okay, der går lige en times tid, før jeg er helt færdig, men hvis du gider at kigge på det der, så ville det være helt super.. :)

Svar #4
26. april 2004 af katinka (Slettet)

Så er jeg færdig...

Opg 1)
a)længde af projek a på b = 2/3
b)a prik v = 206
c)længde af v = 33

opg 2)
a)152,79 grader
b)-100 x - 200z + 4000 (har brugt AB x AE som normalvektor)
c) dist(p, alfa) = 0,9797
d) (x,y,z)= (10+3t,20,5+2t)
e) skæringspunkt = (310/13, 20, 185/13)

opg3)
a) hastighed = 12,2265
b) jeg ved ikke om jeg løser denne rigtigt (ved ikke om jeg må bruge denne formel) men får y = 5,7 * 10^-4 * 361/(1+ce^(-361*14)) , vil ikke lige bestemme c, før at jeg ved om jeg gøre det rigtigt...
c) indsættese af 250 når jeg lige finder min forskrift!! :)

opg 5)
a) A(1) 5,7708
b) A(t) = 8*(0,5^(t)-1)/ln(o,5)
c) lim a(t), t-> uendeligt = -8/ln(0,5)

resten er integraler, som jeg kan tjekke på min lommeregner...

På fårhånd mange tak for hjælpen...

Skriv et svar til: Eksamenssæt 2001-8-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.