Matematik
Normalfordeling
26. april 2004 af
Maria17 (Slettet)
En normalfordelt stokatisk variabel X har middelværdi 154 og spredning 5.
1) Bestem P(152
2) Bestem P(X>=157)
Jeg er mest i tvivl om 2'eren da jeg ikke helt forstår at x skal sættes i forhold til 2 tal.
Nogle der kan forklare opgaven for mig?
Mvh. Maria
1) Bestem P(152
2) Bestem P(X>=157)
Jeg er mest i tvivl om 2'eren da jeg ikke helt forstår at x skal sættes i forhold til 2 tal.
Nogle der kan forklare opgaven for mig?
Mvh. Maria
Svar #1
26. april 2004 af Blaabjerg (Slettet)
Jeg er ikke sikker, men skal du ikke bare tegne det ind på et normalfordelingspapir og derefter afsætte 152 og 160 og så aflæse hvad de giver og derefter minuse dem?
Svar #2
26. april 2004 af iB (Slettet)
Først:
1)
P(152
2)
P(X>157)=1-P(X
P(X<x) finder du i tabeller, vha P(Z<z), z=(x-my)/sigma, eller hvordan du nu har lyst til at finde den.
1)
P(152
2)
P(X>157)=1-P(X
P(X<x) finder du i tabeller, vha P(Z<z), z=(x-my)/sigma, eller hvordan du nu har lyst til at finde den.
Skriv et svar til: Normalfordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
