Matematik
log(e^x)
17. juni 2007 af
The nørd (Slettet)
ok nogle der forklare mig noget af det følgende, nu skriver jeg hvad der står i min bog, og skal nok markere det jeg ikke forstår
tager vi så titalslogaritmer log(a^x)=x*log(a) får vi
log(e^x)=x*log(e)˜ log(1+x) (det sidste her, forstår jeg ikke helt)
og heraf får vi
log(e) ˜ (1/x)*log(1+x)=log(1+x)^(1/x) <=> e˜ (1+x)^(1/x)
nogle der kan forklare mig den overstående sætning efter hvor der står og heraf får vi?
tager vi så titalslogaritmer log(a^x)=x*log(a) får vi
log(e^x)=x*log(e)˜ log(1+x) (det sidste her, forstår jeg ikke helt)
og heraf får vi
log(e) ˜ (1/x)*log(1+x)=log(1+x)^(1/x) <=> e˜ (1+x)^(1/x)
nogle der kan forklare mig den overstående sætning efter hvor der står og heraf får vi?
Svar #1
17. juni 2007 af peter lind
Mangler der ikke noget ? og hvad mener du med ~?
log(e^x) = x*log(e)
log(e^x) = x*log(e)
Skriv et svar til: log(e^x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
