Matematik
s=b*f
20. juni 2007 af
annehhx (Slettet)
jeg skal op imorgen, og mangler noget i min fremlæggelse om s=b*f.
det er lang tid siden vi havde om det, og det ligger ret langt tilbage for mig. er der evt. en som kan skrive noget om hvad det er, og hvad man bruger det til? :)
det er lang tid siden vi havde om det, og det ligger ret langt tilbage for mig. er der evt. en som kan skrive noget om hvad det er, og hvad man bruger det til? :)
Svar #2
21. juni 2007 af favl (Slettet)
#1
Se http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/rente.html#fremskriv
Se http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/rente.html#fremskriv
Skriv et svar til: s=b*f
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
