Fysik
TIL EKSAMEN
21. juni 2007 af
bobop (Slettet)
Du skal præsentere emnet lys i den efterfølgende samtale vil vi tage udgangspunkt i din præsentation.
samtalen vil bla. omhandle følgende:
-reflektion
-optik
-brydning
Jeg har modtaget denne opgave.
Hvordan skal jeg fremlægge denne præsentation bedst.
Bør jeg indede den eller...?
Hvilke emner bør jeg ellers komme ind på for at dække mine 3 emner????
samtalen vil bla. omhandle følgende:
-reflektion
-optik
-brydning
Jeg har modtaget denne opgave.
Hvordan skal jeg fremlægge denne præsentation bedst.
Bør jeg indede den eller...?
Hvilke emner bør jeg ellers komme ind på for at dække mine 3 emner????
Svar #1
21. juni 2007 af Matkaj
1) Din præsentation:
Begynd med at tale om hvad lys er.
Det synlige spektrum,farver, bølgestørrelser.
Hvidt lys som sammensætning af hele det synlige
spektrum, ses ved brydning i prisme.
2) I samtalen:
Forklar reflektion og brydning,især brydningsloven.
Forklar hvad I nu har lært indenfor optik, især de
centrale og vigtige dele.
Begynd med at tale om hvad lys er.
Det synlige spektrum,farver, bølgestørrelser.
Hvidt lys som sammensætning af hele det synlige
spektrum, ses ved brydning i prisme.
2) I samtalen:
Forklar reflektion og brydning,især brydningsloven.
Forklar hvad I nu har lært indenfor optik, især de
centrale og vigtige dele.
Svar #2
21. juni 2007 af mathon
reflektion:
det kender du fra spejle - indfaldsvinkel = udfaldsvinkel
optik:
samle- og spredelinsers strålegang, parabolspejl, hulspejl, parallelforskydning i planparallel glasklods
brydning:
Snellius' lov sin(i)/sin(b) = n og grænsevinklen, g,
sin(g) = n
Svar #3
21. juni 2007 af bobop (Slettet)
Hvor finder jeg info om Det synlige spektrum,farver, bølgestørrelser og hvidt lys.??
Kan nogen hjælpe???
Kan nogen hjælpe???
Skriv et svar til: TIL EKSAMEN
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
