Matematik
Differentialligning !
25. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg skal vise at funktionen,
f(x)=x^-1 ,x>0 er løsningen til
f`(x)= -(f(x))^2
Men hvordan gør jeg det?
f(x)=x^-1 ,x>0 er løsningen til
f`(x)= -(f(x))^2
Men hvordan gør jeg det?
Svar #1
25. januar 2003 af RE (Slettet)
du kender f => du kender også f'
disse sættes nu ind i din differentialligning
disse sættes nu ind i din differentialligning
Skriv et svar til: Differentialligning !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
