Fysik

boratomet

23. juni 2007 af kurdish20 (Slettet)
hej


vælg signatur for proton , neutron, og elektron og tegn derefter en skitse af boratomet

11B
5

hvad mener de med signatur

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2007 af M_Malling (Slettet)

det er nok nogle tegn der symboliserer de forskellige elementer
proton= *
elektron= +
neutron= ¤

Svar #2
23. juni 2007 af kurdish20 (Slettet)

er elektron ikke - for du har skrevet +


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2007 af M_Malling (Slettet)

det må du bestemme, det er ikke mig der skal tegne Boratomet.
jeg valgte bare nogle symboler. valget af symbol for elektronen var måske ikke så heldig, men du kan godt bruge -, siden den jo er negativ ville det nok give mest mening.

Svar #4
23. juni 2007 af kurdish20 (Slettet)

jeg skal lige være, når jeg skal tegne atomet så er det

11 neutron eller skal jeg sige 11-5=5 neutron ?

5 proton


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. juni 2007 af M_Malling (Slettet)

altså bor er vel nr. 5, dvs der er 5 protoner. vejer den så 11u (11g/mol) så må der vel være 6 neutroner.

Skriv et svar til: boratomet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.