Matematik
(f(x))^2
24. juni 2007 af
knudsen29 (Slettet)
Jeg skal til mat mundtlig i morgen og har et problem med en opgave.
Udled differentialkvotienten for (f(x))^2 når f(x) er differentiabel.
Jeg er overbevist om, jeg skal bruge produktreglen, men er kørt fast og kan ikke finde ud af det.
Er der ikke en der lige kan give en hånd?
Så ville jeg være glad.
Udled differentialkvotienten for (f(x))^2 når f(x) er differentiabel.
Jeg er overbevist om, jeg skal bruge produktreglen, men er kørt fast og kan ikke finde ud af det.
Er der ikke en der lige kan give en hånd?
Så ville jeg være glad.
Svar #1
24. juni 2007 af Erik Morsing (Slettet)
d(f(x)^2)/dx = 2*f(x)'(x), for eksempel
f'(4*x)^2 = 2(4*x)*4 = 32*x
Prøve
f'(16*x^2) = 32*x
f'(4*x)^2 = 2(4*x)*4 = 32*x
Prøve
f'(16*x^2) = 32*x
Skriv et svar til: (f(x))^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
