Matematik

Stamfunktioner

26. juni 2007 af Rassm (Slettet)
Står i den kedelige situation, at skulle til matematik i morgen. Dette er eksamen, mangler svar på dette spørgsmål, da jeg ikke ved meget omkring stamfunktioner.

Gør rede for begrebet stamfunktion og for de regneregler, der sætter os i stand til at bestemme stamfunktioner til polynomier.

Jeg har vitterlig ingen anelse, nogle der ved noget omkring dette?
Alle råd tages imod med kyshånd.....



Svar #1
26. juni 2007 af Rassm (Slettet)

bump!

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. juni 2007 af Esbenps

#1
BUMP = Bring Up My Post

Det virker iøvrigt ikke her...

Svar #3
26. juni 2007 af Rassm (Slettet)

Stfu = Shut the fuck up

PS. Det virker fremragende

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. juni 2007 af mathon


hvis F'(x) = f(x)

defineres stamfunktionerne til f(x)
som

S f(x)dx = F(x) + k

Svar #5
26. juni 2007 af Rassm (Slettet)

dunno

Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.