Matematik
y-yo = a(x-xo)
04. juli 2007 af
rosiette (Slettet)
Hvis man har et punkt ( 12, 11) med en hældning på 7
så bruger man y-yo = a(x-xo) ?
y-11 = 7(x-12)
y = 7x-12+11 ?
en der kan hjælpe, jeg kan ikk lige helt se det
så bruger man y-yo = a(x-xo) ?
y-11 = 7(x-12)
y = 7x-12+11 ?
en der kan hjælpe, jeg kan ikk lige helt se det
Svar #1
04. juli 2007 af rosiette (Slettet)
har fundet ud af det :-)
y-11 = 7 ( x + 12)
y = 7x + 84+11
men resultatet i bogen siger 7 x - 73
men så ville det jo sige man skulle trække de 11 fra 84 og ikke plusse dem
hvordan det når de står som minus på den anden side ?
y-11 = 7 ( x + 12)
y = 7x + 84+11
men resultatet i bogen siger 7 x - 73
men så ville det jo sige man skulle trække de 11 fra 84 og ikke plusse dem
hvordan det når de står som minus på den anden side ?
Svar #2
04. juli 2007 af pdebes (Slettet)
y-11 = 7 ( x + 12)
der skal stå -12 i parentesen. og når du ganger det ud bliver det -84.
der skal stå -12 i parentesen. og når du ganger det ud bliver det -84.
Svar #4
04. juli 2007 af Duffy
( 12, 11) med en hældning på 7
så bruger man y-yo = a(x-xo)
Jah.
--------------------------------
Dvs
a=7
(xo,yo)=(12,11)
som indsættes i
y-yo = a(x-xo)
Her fås
y-11 = 7(x-12)
y-11 = 7x-7*12
y = 7x-84+11
y = 7x - 73
så bruger man y-yo = a(x-xo)
Jah.
--------------------------------
Dvs
a=7
(xo,yo)=(12,11)
som indsættes i
y-yo = a(x-xo)
Her fås
y-11 = 7(x-12)
y-11 = 7x-7*12
y = 7x-84+11
y = 7x - 73
Skriv et svar til: y-yo = a(x-xo)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
