IT
fra engelsk til dansk... Pls
12. juli 2007 af
Billal001 (Slettet)
Prøv at kigge i din C:\Windows\System32 mappe.
Dér skal du bruge filen KBDDA.DLL (ca. 6 kb)
Har du denne fil?
Desuden skal der i din registreringsdatabase under
Svar #12
d. 12-07-2007 kl. 00:48 af Kiron (Praktikant)
(ups, trykkede 'svar' ved fejl ... fortsat...)
...denne nøgle
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406
finde indholdet
"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"
(bemærk: xp home)
[Hvis du aldrig har brugt regedit før, kan det forvirre lidt. Så råb bare op.]
Du kan importere -mine- indstillinger, ved at gemme følgende tekst (mellem ---8<---) i en .REG fil på f.eks. dit skrivebord, og så dobbeltklikke på den.
------------8<---------------------
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406]
"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"
------------8<---------------------
Windows spørger om du vil gemme oplysningerne i registreringsdatabasen, skal du vælge 'ok'. ADVARSEL! Skønt det i første omgang er harmløst, kan man nemt slette vigtige ting hvis man ikke gør det korrekt.
Hvis du skulle mangle KBDDA.DLL filen, kan du finde den hér:
[Link]
(Du downloader en .ZIP fil, der måske i første omgang får endelsen .HTML) Omdøb til ZIP og udtræk DLL filen.
Hvis du mangler den i Windows\System32 mappen, skal den dérned.
Svar #13
d. 12-07-2007 kl. 00:50 af Kiron (Praktikant)
TILFØJELSE : Filen er lettere at finde hér:
[Link]
Svar #14
d. 12-07-2007 kl. 14:48 af Billal001 (Adjunkt)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406
Jeg har ikke noget 00000406, men 00000409
Svar #15
d. 12-07-2007 kl. 14:55 af Billal001 (Adjunkt)
jeg har hentet filen og sat den ned i System32 hvor jeg manglede den.. Men nu folger jeg denne her>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406
Men der er ingen endelse pa 406
Jeg har disse>
00000409
00000452
00000809
0000010409
0000020409
0000030409
0000040409
Svar #16
d. 12-07-2007 kl. 15:50 af Billal001 (Adjunkt)
------------8<---------------------
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406]
"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"
------------8<---------------------
Dette du har sendt mig er anderledes hos mig, F.eks filen KBDDA.DLL er hos mig s[dan KBDUS.DLL
og denne er sadan "Layout Text"="US"
Og denne er sadan "Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5000"
Dér skal du bruge filen KBDDA.DLL (ca. 6 kb)
Har du denne fil?
Desuden skal der i din registreringsdatabase under
Svar #12
d. 12-07-2007 kl. 00:48 af Kiron (Praktikant)
(ups, trykkede 'svar' ved fejl ... fortsat...)
...denne nøgle
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406
finde indholdet
"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"
(bemærk: xp home)
[Hvis du aldrig har brugt regedit før, kan det forvirre lidt. Så råb bare op.]
Du kan importere -mine- indstillinger, ved at gemme følgende tekst (mellem ---8<---) i en .REG fil på f.eks. dit skrivebord, og så dobbeltklikke på den.
------------8<---------------------
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406]
"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"
------------8<---------------------
Windows spørger om du vil gemme oplysningerne i registreringsdatabasen, skal du vælge 'ok'. ADVARSEL! Skønt det i første omgang er harmløst, kan man nemt slette vigtige ting hvis man ikke gør det korrekt.
Hvis du skulle mangle KBDDA.DLL filen, kan du finde den hér:
[Link]
(Du downloader en .ZIP fil, der måske i første omgang får endelsen .HTML) Omdøb til ZIP og udtræk DLL filen.
Hvis du mangler den i Windows\System32 mappen, skal den dérned.
Svar #13
d. 12-07-2007 kl. 00:50 af Kiron (Praktikant)
TILFØJELSE : Filen er lettere at finde hér:
[Link]
Svar #14
d. 12-07-2007 kl. 14:48 af Billal001 (Adjunkt)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406
Jeg har ikke noget 00000406, men 00000409
Svar #15
d. 12-07-2007 kl. 14:55 af Billal001 (Adjunkt)
jeg har hentet filen og sat den ned i System32 hvor jeg manglede den.. Men nu folger jeg denne her>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406
Men der er ingen endelse pa 406
Jeg har disse>
00000409
00000452
00000809
0000010409
0000020409
0000030409
0000040409
Svar #16
d. 12-07-2007 kl. 15:50 af Billal001 (Adjunkt)
------------8<---------------------
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406]
"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"
------------8<---------------------
Dette du har sendt mig er anderledes hos mig, F.eks filen KBDDA.DLL er hos mig s[dan KBDUS.DLL
og denne er sadan "Layout Text"="US"
Og denne er sadan "Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5000"
Svar #2
12. juli 2007 af Billal001 (Slettet)
Problemet er at jeg ikke kan skifte mit keyboard sprog til dansk igen, efter jeg har formateret min computer.. Jeg kan ikke skrive de danske bogstaver..
Svar #3
12. juli 2007 af Billal001 (Slettet)
Her er linket til filen> http://www.driverskit.com/dll/kbdda.dll/1467.html
Skriv et svar til: fra engelsk til dansk... Pls
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
