Matematik
tan
26. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Davs.
Kan man skrive en eksakt værdi af tan(pi/6) og tan(pi/3)...?
Eller er jeg nødt til blot at skrive som det står foroven.
Skal bruges til noget videre regning nemlig... på forhånd tak
Kan man skrive en eksakt værdi af tan(pi/6) og tan(pi/3)...?
Eller er jeg nødt til blot at skrive som det står foroven.
Skal bruges til noget videre regning nemlig... på forhånd tak
Svar #1
26. januar 2003 af MarieBS (Slettet)
Ja, der findes en anden måde at skrive det på:
tan(pi/6)= kvadratrod(3)/3
tan(pi/3)= kvadratrod(3)
Det er formel 122 i "Matematisk formelsamling - 3-årligt forløb til A-niveau"
tan(pi/6)= kvadratrod(3)/3
tan(pi/3)= kvadratrod(3)
Det er formel 122 i "Matematisk formelsamling - 3-årligt forløb til A-niveau"
Skriv et svar til: tan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
