Matematik

Komplekse tal

29. juli 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Hvad giver fx 3 ^ i ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juli 2007 af Erik Morsing (Slettet)

cos(ln(3))+isin(ln(3))

Svar #2
29. juli 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Ja, jeg ahr lieg regnet den selv :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. juli 2007 af Erik Morsing (Slettet)

tænkte jeg nok, du er hurtig

Svar #4
29. juli 2007 af stræber-pigen (Slettet)

e^i*ln3 = #1

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. juli 2007 af Erik Morsing (Slettet)

cos(1)*ln(3)+isin(1)*ln(3)

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. juli 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Ville lige sige, hvis ikke jeg har gjort det?
Det er somme tider lettere at løse differentialligninger ved brug af de komplexe tal.

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Undskyld jeg blander mig, men hvad er dette for et tegn ^? Er det dividere?

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. juli 2007 af Esbenps

#7
Det betyder at det efterfølgende er en eksponent.

5^3 kan læses som '5 opløftet i tredje potens' eller '5 i tredje'...

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. juli 2007 af Esbenps

...altså alt i alt giver det 125, da 5^3 = 5*5*5 = 125

Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.