Generelt

Besked til de unge

31. juli 2007 af DanielPetersen (Slettet)
Hvis du ikke forstår, hvorfor e^(i*pi) = -1 skal du ikke studere Matematik.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2007 af Peden (Slettet)

Besked til DanielPetersen:
Slap nu af.

http://mathworld.wolfram.com/EulerFormula.html

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. juli 2007 af Jepaan (Slettet)

Hvor mange gennemgår komplekse tal før universitetet?

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. juli 2007 af Peden (Slettet)

Det var valgfrit dengang jeg gik i gymnasiet, mener at omkring halvdelen af holdene beskæftigede sig med det. Vi fik det igen på første semester.

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. juli 2007 af rosiette (Slettet)

det var da et underligt indlæg *DooH*

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. juli 2007 af Hindsborg (Slettet)

#4 Men yderst informativt!

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. juli 2007 af JuMMe^ (Slettet)

Daniel er jo også på mensa niveau, skal du lige regne med.. han er sej!

Brugbart svar (0)

Svar #7
31. juli 2007 af DeutscherDäne (Slettet)

nå, jeg skal da vist ikke studere matematik :S

Brugbart svar (0)

Svar #8
31. juli 2007 af JuMMe^ (Slettet)

Skal jeg vidst heller ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #9
31. juli 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Nej Daniel, det må du ikke sige. Til de, der alligevel gerne vil studere matematik (eller fysik for den sags skyld) så er:
e^(i*v)=cos(v)+isin(v) og derfor:
exp(i*pi)=cos(pi)+isin(pi)=-1+0=-1

Men det er rigtigt, at det ikke lige er til at gennemskue, at definitionen på e(i*v) er foreslået på baggrund af de såkaldte Cauchy-Riemann ligningerne

Brugbart svar (0)

Svar #10
31. juli 2007 af rosiette (Slettet)

Hvad man ikke ved kan man lærer, så om man ved det Daniel siger, skal ikke afholde en fra at studerer Matematik, er jo også derfor studieportalen er til for at kunne forstå og lærer, så har man virkelig ønsket skal Daniel`s indlæg ikke afholde en fra sine ønsker!!

#5
Synes nu ikke Daniels indlæg er særlig informativt, tværtimod synes jeg det er nedladende!

Brugbart svar (0)

Svar #11
31. juli 2007 af JuMMe^ (Slettet)

Enig med #10

Brugbart svar (0)

Svar #12
01. august 2007 af The Master (Slettet)

#0 Selvom jeg forstod det ville jeg ikke studere det !! haha!

Svar #13
01. august 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Jeg kan godt forstå, at I synes, det lyder hårdt. Årsagen, til at jeg siger det, er, fordi jeg gang på gang ser folk falde fra. De aner ikke, hvad matematik går ud på, og jeg ved at historien vil gentage sig, når vi starter igen.

#10 Jeg kan ikke se, hvorfor mit indlæg skulle være nedladende? Det er jo også dumt at starte på noget, hvis man alligevel ikke gennemfører det.

#9 har opstillet ligningen e^(i*y) = cosy + i * siny. Et korollar heraf er e^(i*pi) = -1.

Denne ligning skal du kunne udlede og forstå helt ned til aksiomerne! Hvis du ikke kan det skal du ikke studere Matematik !

Gauss sagde nøjagtigt det samme som mig. ”Hvis du ikke forstå Eulers formel skal du holde dig fra matematikken!”

Brugbart svar (0)

Svar #14
01. august 2007 af rosiette (Slettet)

Man kan lærer det Daniel, så stop nu dine visdomsord op der hvor solen ikke skinner og kom ned fra din høje hest af! Der er også nogen ting du engang ike kunne som du har lært dig til..Og hvis folk virkelig ønsker at læse matematik så er det deres valg ikke dit! Nedladende ...hvis du ikke engang selv kan se dit indlæg er nedladende så har du et problem !

Brugbart svar (0)

Svar #15
01. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Daniels indlæg er ikke spor nedaldende, det er blot hans måde at sige tingene på. Og må jeg så ikke citere en af mine gamle forbilleder (måske lidt blæret at skrive det på engelsk, men jeg vil gerne, at det er autentisk):

“Is mathematic a very difficult subject? Not really, but it sometimes seems that way to the student, especially at the beginning, because of the new ideas and techniques involved, and because success in mastering mathematics depends on having a solid basis in precalculus mathematics: algebra, geometry to build upon and trigonometry to build upon.”

Brugbart svar (0)

Svar #16
01. august 2007 af JoachimM (Slettet)

Det var det ét af de dummeste indlæg jeg nogensinde har læst. Tak for det.

Brugbart svar (0)

Svar #17
01. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Hvorfor begrunder du det ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #18
01. august 2007 af Hoys (Slettet)

# 16 - Hehe (=

Brugbart svar (0)

Svar #19
01. august 2007 af Billal001 (Slettet)

Gælder dette også for Folkeskole elever i 9 klasse?

Brugbart svar (0)

Svar #20
01. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Jorden er flad.
Hvis jeg fremsætter denne påstand (noget som man førhen troede på) uden begrundelse jvf. #16's indlæg, så skal man i hvert fald ikke læse matematik. Hvis jeg derimod påstaår, at alle kan lære matematik, men ikke alle kan blive kunstnere (som kræver medfødte evner), så har jeg fremsat en sand påstand.

Forrige 1 2 3 4 Næste

Der er 73 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.