Fysik

Brydningsindeks mm

20. august 2007 af Majsen21 (Slettet)
Hey
Vil blive rigtigt glad, hvis en kunne hjælpe med spørgsmål A i denne opgave:

http: //img259.imageshack.us/img259/2797/opgave2bh4.th.png

Har bare overhovedet ingen ide om hvordan jeg skal løse den og skal aflevere i morgen :(
Håber at en venlig person vil give en hånd.
Med venlig hilsen
Majbritt

Svar #1
20. august 2007 af Majsen21 (Slettet)

Rigtigt link:
http ://img259.imageshack.us/my.php?image=opgave2bh4.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2007 af M_Malling (Slettet)

Linket virker ikke.

Svar #3
20. august 2007 af Majsen21 (Slettet)

Du skal bare fjerne mellemrummet mellem http og :// hvis jeg bare indsætter linket så kommer .pnq ikke med.

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. august 2007 af kleif

Det virker stadigvæk ikke

Svar #5
20. august 2007 af Majsen21 (Slettet)

Den her skulle meget gerne virke så. Undskyld alt det bøvl.
http://www.ditalbum.dk/fysik/

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. august 2007 af Sonja R (Slettet)

Du skal bruge Snells lov: n_luft * sin(indfaldsvinklen) = n_materiale * sin(udfaldsvinklen). Således fås feks for overgangen fra luft til vand: 1*sin(60)=1.33*sin(udfaldsvinklen)...

Skriv et svar til: Brydningsindeks mm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.