Matematik
Regnestyk ?
21. august 2007 af
Hans20 (Slettet)
Hej Allesamen .,
Jeg sidder med et regnestykke
3+7+6+2 = 18
Det jeg skal gør er at nævne de latinske betegnelser i opgave .,
Så dvs. i opgaven skal man bare adderer alle talene sammen.
Men jeg har et problem det med , hvad er en:
faktor ? produkt og led ?
Er det i selve stykket et to led
3+7 og 2+6
en andet ting jeg har fundet ud som jeg håber er rigtigt er, at summen er 18 ., ?
Så er der en som kan hjælpe mig det med faktorer , produkt osv . I følgende opgave :
4+2*5*3+6(1+8)?
Jeg sidder med et regnestykke
3+7+6+2 = 18
Det jeg skal gør er at nævne de latinske betegnelser i opgave .,
Så dvs. i opgaven skal man bare adderer alle talene sammen.
Men jeg har et problem det med , hvad er en:
faktor ? produkt og led ?
Er det i selve stykket et to led
3+7 og 2+6
en andet ting jeg har fundet ud som jeg håber er rigtigt er, at summen er 18 ., ?
Så er der en som kan hjælpe mig det med faktorer , produkt osv . I følgende opgave :
4+2*5*3+6(1+8)?
Svar #3
21. august 2007 af u2006 (Slettet)
1. Multiplikation er en af de fire grundlæggende regnearter (addition, subtraktion, division og endelig multiplikation). Metoden er et specialtilfælde af addition, nemlig omfattende de situationer, hvor man lægger flere tal af samme størrelse sammen. Her i landet kendes regningsarten også som at gange. Resultatet kaldes et produkt.
2. En faktor er i matematikken et af de tal, der indgår i en multiplikation. Ofte menes der med faktor en primfaktor. Ethvert positivt heltal kan faktoriseres i primtal, dvs. udtrykkes som et produkt af primtal (det enkelte primtal kan indgå flere gange).
Faktor er også et andet ord for divisor =
2. En faktor er i matematikken et af de tal, der indgår i en multiplikation. Ofte menes der med faktor en primfaktor. Ethvert positivt heltal kan faktoriseres i primtal, dvs. udtrykkes som et produkt af primtal (det enkelte primtal kan indgå flere gange).
Faktor er også et andet ord for divisor =
Svar #4
21. august 2007 af Hans20 (Slettet)
Jeg er slet ikke med :
Kan du hjælpe ud fra min opgave at finde de følgende ting .,
3+7+6+2 = 18 eller 4+2*5*3+6(1+8)?
finde produkt , faktor , summen , led .,
er du kan komme selv med en opgave .,
Skriv et svar til: Regnestyk ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
