Matematik
Lidt i tvivl .- Haster
21. august 2007 af
Hans20 (Slettet)
Heij .,
Består selve regnestykken ikke af 4 led :
3+7+6+2 = 4 led .,
Men hvad med
3+7*6+2
Har den så 2 eller 4 led .-
personligt vil jeg sige at resultatet er 4 .,
Heij .,
Består selve regnestykken ikke af 4 led :
3+7+6+2 = 4 led .,
Men hvad med
3+7*6+2
Har den så 2 eller 4 led .-
personligt vil jeg sige at resultatet er 4 .,
Svar #1
21. august 2007 af virious (Slettet)
Jeg vil mene, at den har 2 led (3 og 2) og 2 faktorer(7 og 6).
Svar #2
21. august 2007 af Hans20 (Slettet)
Eller er det 3 ?
fordi man ganger 7 med 6
og så får man
3+42+2 = 3 led ?
Svar #3
21. august 2007 af puffersystem (Slettet)
+ og - skiller ledene ad.
den første har 4 led og den anden har 3
den første har 4 led og den anden har 3
Skriv et svar til: Lidt i tvivl .- Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
