Matematik
serielån
22. august 2007 af
DeciMat (Slettet)
Hvordan kommer man fra
y=(G/n)+G(1-(k-1/n)r
til
y=(G*1+(n-k+1)r)/n
meget regneri men uden resultat, hjælp!
y=(G/n)+G(1-(k-1/n)r
til
y=(G*1+(n-k+1)r)/n
meget regneri men uden resultat, hjælp!
Svar #1
23. august 2007 af ch-s (Slettet)
et spørgsmål jeg også gerne vil have svar på.... håber der snart kommer nogel kloge mennesker forbi og svarer..
Skriv et svar til: serielån
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
