Matematik
Integralregning
27. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Help me!!
Y= -2y²x
a) Gør rede for at funktionerne y = f (x) = 0 samt y = f(x) = 1 : x²+k , hvor k er en reel konstant, er løsninger.
Y= -2y²x
a) Gør rede for at funktionerne y = f (x) = 0 samt y = f(x) = 1 : x²+k , hvor k er en reel konstant, er løsninger.
Svar #1
27. januar 2003 af SP anonym (Slettet)
Hvis y=f(x)=0 så er y=0 og sættes x=0 i funktionen Y=-2y^2*0, så giver det udtryk også 0, differentiere man 0, giver det minsanen også 0...altså 0 = 0 må jo være rigtigt...forstod du del del
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
