Matematik
reducering
23. august 2007 af
Milldirt (Slettet)
jeg sidder med en opgave der lyder:
(2a^4(2/a^2)^3)/a^0
er der nogen der vil hjælpe mig med den??
(2a^4(2/a^2)^3)/a^0
er der nogen der vil hjælpe mig med den??
Svar #1
23. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)
nu er det ikke så nemt at gennemskue, men sæt det hele på en brøkstreg, a^0 = 1, du får (2*a^4*2^3)/a^6, så resultatet er 16/a^2, men arbejd nu selv med det.
Svar #6
23. august 2007 af Milldirt (Slettet)
mange tak:)
hvordan lægger du stykket ind på den måde??
hvordan lægger du stykket ind på den måde??
Svar #7
23. august 2007 af -Zeta- (Slettet)
Forummet er TeX-kompatibel.
For at få indholdet i #2, skrev jeg:
\large \frac{2a^4 \cdot (\frac{2}{a^2})^3}{a^0}
...uden 'SLET'. Det ser ikke nemt ud, men man lærer det hurtigt.
For at få indholdet i #2, skrev jeg:
\large \frac{2a^4 \cdot (\frac{2}{a^2})^3}{a^0}
...uden 'SLET'. Det ser ikke nemt ud, men man lærer det hurtigt.
Skriv et svar til: reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
