Matematik
vitamin indhold
23. august 2007 af
J_Diederichsen (Slettet)
Nogen som kan hjælpe med nedenstående opgaver?
3002 B:
Når spinat blancheres, ændrer vitaminindholdet y sig (målt i bestemte enheder) efter forskriften
y = 31,5 * 0,887^t
hvor t er tiden.
a) Bestem t for y = 19
Nitratindholdet i spinat ændrer sig samtidig og følger forskriften
z = 20,3 + 61,4 * 0,884^t
hvor t er tiden.
b) Bestem nitratindholdet, når vitaminindholdet er 15
3002 B:
Når spinat blancheres, ændrer vitaminindholdet y sig (målt i bestemte enheder) efter forskriften
y = 31,5 * 0,887^t
hvor t er tiden.
a) Bestem t for y = 19
Nitratindholdet i spinat ændrer sig samtidig og følger forskriften
z = 20,3 + 61,4 * 0,884^t
hvor t er tiden.
b) Bestem nitratindholdet, når vitaminindholdet er 15
Svar #1
23. august 2007 af Civilingeniøren (Slettet)
Hva' J Diederichsen - er det meningen at vi skal lave dine opgaver?
Ingen hjælp før du selv har gjort et forsøg!! :-)
Ingen hjælp før du selv har gjort et forsøg!! :-)
Svar #2
23. august 2007 af piper (Slettet)
Opgaverne er trivielle, og jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at lave og forstå dem selv. Du har jo ikke engang forsøgt (det fremgår i hvert fald ikke af din tråd). Bliver du ved i samme spor, så dumper du matematik. Jeg ved godt, det lyder hårdt, men det er den sure sandhed. Det ville være sørgeligt, for der er MANGE videregående uddannelser, hvor man skal bruge matematik på C/B/A-niveau for at komme ind.
Jeg har i en anden tråd givet dig en forklaring, hvilket jeg så ibibib også havde i en anden tråd. Hvorfor poster du så mange gange.
Jeg har i en anden tråd givet dig en forklaring, hvilket jeg så ibibib også havde i en anden tråd. Hvorfor poster du så mange gange.
Skriv et svar til: vitamin indhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
