Matematik

induktion

25. august 2007 af math-freak++ (Slettet)
Hvilke positive helt tal kan skrives som sum af 3-tallet og 5-taller?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2007 af u2006 (Slettet)

hm

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2007 af Lurch (Slettet)

Mener du 3 + n*5, hvor n=1,2,3... ?

Svar #3
25. august 2007 af math-freak++ (Slettet)

ja n er de naturlige tal..

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2007 af kleif

Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål. Menes der:
3+(x*5) ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2007 af Lurch (Slettet)

Så kan du vel skrive 5-tabellen, men med 3 lagt til hver tal :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. august 2007 af kleif

3+(x*5) hvor x tilhører de naturlige ulige tal?

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. august 2007 af kleif

Hov, glem #6... det er vel blot, som der står i #2

Svar #8
25. august 2007 af math-freak++ (Slettet)

Nej, 8 står hverken i 3 - eller 5- tabellen. 3+5=8.

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. august 2007 af Lurch (Slettet)

Jeg sagde ikke alle tal i selve 5-tabellen, men alle tal i 5-tabellen +3. dvs.
5+3 = 8
10+3= 13
15+3= 18
20+3=23
osv

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. august 2007 af kleif

#8
Hvad?
Nej, men det gør:
3 + n*5 hvor n=1

Svar #11
25. august 2007 af math-freak++ (Slettet)

#9 Klart nok :) Jeg tåger lidt når jeg er stresset..

Skriv et svar til: induktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.