Matematik
f(x) = g(x) ???
26. august 2007 af
xolido (Slettet)
Hej alle :D
Er der nogle der kan forklare mig hvorda denne nød skal knækkes; -x^2+5x-4=-2x+6
Bliver helt forvirret når den ene er en 2. grads ligning...
Er det rigitig det jeg er nået frem til med: -x^2+7x=10 eller er det ikke sådan det skal gribes an?
Er der nogle der kan forklare mig hvorda denne nød skal knækkes; -x^2+5x-4=-2x+6
Bliver helt forvirret når den ene er en 2. grads ligning...
Er det rigitig det jeg er nået frem til med: -x^2+7x=10 eller er det ikke sådan det skal gribes an?
Svar #2
26. august 2007 af xolido (Slettet)
Så 0=0 eller?
Er ikke helt med :)
Skal have begge ligninger til at give det samme resultat...
-x^2+5x-4= ex. 2
-2x+6 = ex. 2
(Brugte lige 2 som eksempen fordi at hvis jeg sætter 2 ind som x i begge ligninger, giver de begge resultaten 2, har bare ingen anelse om hvordan man beregner sig frem til det? :D)
Er ikke helt med :)
Skal have begge ligninger til at give det samme resultat...
-x^2+5x-4= ex. 2
-2x+6 = ex. 2
(Brugte lige 2 som eksempen fordi at hvis jeg sætter 2 ind som x i begge ligninger, giver de begge resultaten 2, har bare ingen anelse om hvordan man beregner sig frem til det? :D)
Svar #5
26. august 2007 af xolido (Slettet)
Lidt tror jeg...
Men har ingen anelse om hvordan regnestykket så skal skrives op :(
f(x)= g(x)
-x^2+5x-4 = -2x+6
-x^2+7x = 10
x^2-7x+10 = 0
Og så er den færdig?
Men har ingen anelse om hvordan regnestykket så skal skrives op :(
f(x)= g(x)
-x^2+5x-4 = -2x+6
-x^2+7x = 10
x^2-7x+10 = 0
Og så er den færdig?
Skriv et svar til: f(x) = g(x) ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
