Matematik

til de kloge hoveder opg 3.018

27. august 2007 af the-tharchan (Slettet)
i en trekant ABC, hvori <B er stump, er <A=21.2 grader, |BC|= 6.9 og |AC|= 14.2
beregn vinklerne B og C
beregn |AB|
Beregn arealet af trekanten ABC

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2007 af mathon


sin(B) = 14,2*sin(21,2)/6,9 B>90

nu beregnes C 0 180° - (A+B)

c = sin(C)*6,9/sin(21,2°)

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2007 af mathon


nu beregnes C 0 180° - (A+B) --> nu beregnes C = 180° - (A+B)

Svar #3
27. august 2007 af the-tharchan (Slettet)

tusind tak (:

Svar #4
27. august 2007 af the-tharchan (Slettet)

hva er enlig du mener med C 0 :O?

Svar #5
27. august 2007 af the-tharchan (Slettet)

hov intet alligevel.

Skriv et svar til: til de kloge hoveder opg 3.018

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.