Matematik
tangent og mer'
27. august 2007 af
the-tharchan (Slettet)
til de kloge hoveder opg 1.141
d. 27-08-2007 kl. 19:08 af the-tharchan (Praktikant)
En funktion f er givet ved f(x)=x^3+1
bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1)) ?
Svar #1
d. 27-08-2007 kl. 19:14 af allan_sim (Lektieguru)
#0.
Kom med bud selv så vi ved, hvor problemet ligger. Det er ikke meningen, at vi skal lave dine lektier for dig.
Svar #2
d. 27-08-2007 kl. 20:21 af the-tharchan (Praktikant)
altså jeg får det til f'x= 3x^2+1 eller er det uden +1 :O?
Svar #3
d. 27-08-2007 kl. 20:24 af the-tharchan (Praktikant)
og tangenten er =3x-3+2= 3x-1 altså tangenten kan det passe ?
d. 27-08-2007 kl. 19:08 af the-tharchan (Praktikant)
En funktion f er givet ved f(x)=x^3+1
bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1)) ?
Svar #1
d. 27-08-2007 kl. 19:14 af allan_sim (Lektieguru)
#0.
Kom med bud selv så vi ved, hvor problemet ligger. Det er ikke meningen, at vi skal lave dine lektier for dig.
Svar #2
d. 27-08-2007 kl. 20:21 af the-tharchan (Praktikant)
altså jeg får det til f'x= 3x^2+1 eller er det uden +1 :O?
Svar #3
d. 27-08-2007 kl. 20:24 af the-tharchan (Praktikant)
og tangenten er =3x-3+2= 3x-1 altså tangenten kan det passe ?
Skriv et svar til: tangent og mer'
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
