Fysik
Filmen eksponeres
27. august 2007 af
the-tharchan (Slettet)
GO-aften der'ude(:
Et AgBr-molekyle skal tilføres ca. 1 aJ for at blive dissocieret dvs. at bindingen mellem Ag og Br brydes.
1. Hvilken bølgelængde svarer til fotonenergien !,0 aj ?
2. HVor i det elektromagnetoske spektrum er det ?
på forhånd tak (:
Et AgBr-molekyle skal tilføres ca. 1 aJ for at blive dissocieret dvs. at bindingen mellem Ag og Br brydes.
1. Hvilken bølgelængde svarer til fotonenergien !,0 aj ?
2. HVor i det elektromagnetoske spektrum er det ?
på forhånd tak (:
Svar #1
27. august 2007 af Kemiersjov (Slettet)
aJ er atto-joule. 1aJ = 10-18 J
Energien af en foton er E=h*f, hvor h er Planks konstant og f er frekvens
Energien af en foton er E=h*f, hvor h er Planks konstant og f er frekvens
Skriv et svar til: Filmen eksponeres
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
