Matematik
Grafer
29. august 2007 af
piter (Slettet)
Hvad kan ligningen være til et polynomie være uden toppunkter?
og
Hvad kan ligningen være til et polynomie med 3 rødder?
og
Hvad kan ligningen være til et polynomie med 3 rødder?
Svar #1
29. august 2007 af dnadan (Slettet)
a)
f(x)=ax+b (generelt)
b)
f(x)=ax^3+bx^2+cx+d(generelt)
f(x)=ax+b (generelt)
b)
f(x)=ax^3+bx^2+cx+d(generelt)
Skriv et svar til: Grafer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
