Matematik

Hjælp

30. august 2007 af skumbanan88 (Slettet)
Jeg skal beskrive hvilken information en matematisk model giver om en koncentrations udvikling.

f(t) = 3,00 - 3,00 * e ^-0,0116t

hvor f(t) er en koncentration målt i mmol pr. L og t er tiden målt i sek.

Nogle der kan hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2007 af mathon



f(0) = 0

lim f(t) --> 3,00 for t gående mod uendelig



f(t) = 3-3*0,988467^t

f'(t) = 0,0348*0,988467^t... koncentrationsændringen pr tid

f'(t)>0 for alle t, hvorfor f(t) er monotont voksende grænsende mod 3,00

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.