Matematik
Trigonometri opgave
04. september 2007 af
andersbm (Slettet)
Hej...Har vedhæftet opgaven for at i kan se billedet som hører til!
http://peecee.dk/?id=66191
Det er 2 spørgsmål og jeg har svaret på det første, men nr. 2 har jeg +mange flere af mine kammerater og en jeg kender der studerer mat kigget på! Men vi kan ikke se løsningen...
http://peecee.dk/?id=66191
Det er 2 spørgsmål og jeg har svaret på det første, men nr. 2 har jeg +mange flere af mine kammerater og en jeg kender der studerer mat kigget på! Men vi kan ikke se løsningen...
Svar #1
04. september 2007 af ibibib (Slettet)
Kald højdens rod for H.
Trekant ABH og trekant ADC er ensvinklede og forsørrelsesfaktoren er 5/3.
h = 4:(5/3) = 12/5 = 2,4
Trekant ABH og trekant ADC er ensvinklede og forsørrelsesfaktoren er 5/3.
h = 4:(5/3) = 12/5 = 2,4
Svar #2
04. september 2007 af andersbm (Slettet)
Men hvor får du tallene 5 og 3 fra...de eneste som er opggivet er 4 og 6!
Så forstørrelse faktoren må være 6:4 og højdens rod! Forstår ikke hvordan du bare må dividere 4 med forstørrelsesfaktorern(Trekant ABH?)...det er vel trekant ABP og ACD som er retvinklede
Så forstørrelse faktoren må være 6:4 og højdens rod! Forstår ikke hvordan du bare må dividere 4 med forstørrelsesfaktorern(Trekant ABH?)...det er vel trekant ABP og ACD som er retvinklede
Svar #4
04. september 2007 af ibibib (Slettet)
Du benytter oplysningerne fra første spørgsmål.
(1,5+1)/1,5 = 2,5/1,5 = 5/3.
(1,5+1)/1,5 = 2,5/1,5 = 5/3.
Skriv et svar til: Trigonometri opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
